B&B Rosenberg

Tervetuloa majoittumaan hyvin varusteltuihin ja viihtyisiin ympärivuotisessa käytössä oleviin mökkeihin.

LUE LISÄÄ

Mökeistä löytyy kaikki mukavuudet: hyvin varusteltu keittiö, sähkösauna, wc ja suihku ja pedit 4:lle henkilölle. Päärakennuksen ylähuoneessa on ryhmämajoitus 7:lle henkilölle. Alakerran salissa tarjoillaan maittava aamiainen. Aamiaisen saa myös halutessaan mökkiin etukäteen varatessa.

Kesäisin on mahdollista majoittua nostalgisesti vanhanajan aitassa. Aitta- ja päärakennuksen vieraiden käytössä on puulämmitteinen sauna ja suihkutilat/wc. Grillikodassa voi paistaa makkaraa ja päärakennuksen keittiö on myös aittamajoittujien käytössä.

Myös muutamia asuntovaunupaikkoja löytyy sekä telttapaikkoja.

Ympäristöstä löytyy helppoja kävelyreittejä jaloitteluun ja myös pidempiä metsäpolkuja. Opastettuja retkiä ympäristöön on myös mahdollista tehdä. Lisäksi on vuokrattavissa läheisellä Kurralla sijaitseva Kurran erämökki, joka on aivan Kurranjärven läheisyydessä. Mökillä voi aistia luonnonläheisyyden ja aivan mökin nurkalta lähtee mainiot marjanpoimintamaastot.

”Meille voit soittaa ja varata majoituksen ennakkoon tai tulla suoraan paikan päälle kysymään vapaata majoitusta. Sisäänkirjautuminen alkaen kello 14. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa. Puh. 050 3848 751 / Marika Rosenberg”

 

Yhteystiedot:

www.rosenbergbandb.com

Varaukset: koti@rosenbergbandb.com

Puh.  050 3848 751

Majoittua voit seuraavissa rakennuksissa:

  • Mummonmökki
  • Vaarinmökki
  • Päärakennus
  • Luhtiaita
  • Pikkuaitta
  • Kurran erämökki      

Sipolantie 25, 92520 SIPOLA

Facebook Instagram